Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Ti mit adnátok annak a férfina...

Ti mit adnátok annak a férfinak, akivel 3 hónapja jöttetek össze?

Figyelt kérdés
Nyilván kapcsolata válogatja (van,ahol ennyi idő után már együtt laknak,van,ahol csak pár igazi randi jött össze),minden verziót meghallgatnék. Talán még lényeges,hogy én szeretem a karácsonyt,de nem vagyok az a fajta,akin ilyenkor gazdagodnának meg a boltok.. Szóval azért akarom jelezni,hogy fontos nekem,de most még pont nem tudom,melyik kategóriában gondolkodjam. (Emlékeztek Chandler esetére..?:-))
2013. nov. 20. 23:53
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Valami különleges csokit, egy jobb üveg bort, jövő évre szolo noteszt., pl. Par ezernél ne költsége többet.
2013. nov. 21. 06:07
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ketten dobjatok ossze egy romantikus lazitos wellness hetveget valahol az orszagban...ennel jobbat..
2013. nov. 21. 09:47
 3/3 A kérdező kommentje:
Hm, ezek tényleg jók! A wellness hangzik legjobban, de ha azt nem sikerülne összehozni, majd kerítek valami ajándékot, amiből azért érzi, hogy fontos nekem.:) (Az kimaradt, hogy nem csak 3 hónapja ismerem, csak korábban nem sokat beszélgettünk. De mióta igen, azóta emberileg, barátilag is megszerettem..:) Na jó, lehet jobb lesz, ha ezt szavakkal mondom el neki.:D)
2013. nov. 23. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!