Mit vegyek a 8 éves kishúgomnak karácsonyra?
Figyelt kérdés
20 év van köztünk a húgommal és nem igazán tudom minek örülne manapság egy 8 éves kislány :( Várom az ötleteket, max 30-40 ezret tudnék rááldozni az ajándékra. Köszönöm2013. nov. 19. 22:20
1/11 anonim válasza:
Van.rá40ezred és nem tudod mit vegyél? Mit ne momdjak jó kreativ vagy. Te ismered, én mondhatom hogy vegyél neki "rózsaszín csillámpónit" ha pl. fiús és az autós játékok érdeklik...
2/11 anonim válasza:
kérd meg, hogy írjon egy listát, mit szeretne a Jézuskától (ha ugyan még áll ez a teória a lelkében) mondd neki írjon fel sok dolgot amire vágyik, aztán kiválasztod belőle
3/11 A kérdező kommentje:
Természetesen tudnék venni ajándékot, nem vagyok komplett idióta. :/ Igazából arra gondoltam hogy nincs-e valami trend mint pár éve volt a kislányoknál a Hanna Montána. Na mind1 úgy látombölcsebb lesz ezt a kérdést a játékárusítóknak feltenni....
2013. nov. 19. 22:46
4/11 anonim válasza:
A mi 8 éves rokonunknál most a kreatív dolgok a trendik. Tavaly kapott gyöngykészletet amihez volt valami lap amire rátetted és összevasaltad a gyöngyöket. Most utoljára valami festéktoll készletet kapott sablonokkal, ez is valami újdonság. Emellett a legtöbb 8 éves kislány imádja az állatos dolgokat (persze mindegyiknek más állat a kedvence, ezt érdemes kipuhatolni). Szóval szerintem ezen a kreatív vonalon érdemes kutatni, minden kislány szeret alkotni. :)
5/11 anonim válasza:
Szerintem 30-40 ezer egy kicsit sok ajándékra, de ez a te dolgod. Ajánlataim: telefon, tv, számítógép, laptop.
6/11 anonim válasza:
Nem tudom,milyen lány,de ha lányos,mindenképpen legyen valamilyen barbi,vagy ilyesmi,vagy társasjáték,és plüssjáték. Csatlakozom ez előző kommentelőhöz,miszerint listát kéne írnia :)
7/11 anonim válasza:
8/11 anonim válasza:
9/11 anonim válasza:
Barbie baba ,monster high baba ,babaház ,puzzel
10/11 Kameko-san válasza:
Az én húgomnál (30.-án lesz 9) most a Monster High jön be. Abból meg lehet babát, színezhető táskát, ruhát, meg minden egyebet venni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!