Nikee9898 kérdése:
Humoros karacsonyi versecske?
Figyelt kérdés
Karacsonykor mindig huzunk csaladi korben hogy ki. kinek vesz ajandekot. az ajandekkal semmi baj. en neveloanyukam mamajat huztam (78eves). es az ajandek mar meg is van de mindenkinek ugy kell elmondani hogy kit huzott hogy verset kell irni es azt kell felolvasni.. valaki segitene? nem tulajdonsagok alapjan kell rola verset irni.
kerlek ertelemes valaszokat irjatok
koszonom :)
15/F
2013. nov. 17. 15:46
1/3 anonim válasza:
Írd be a Google keresőbe, hogy Karácsonyi sms. Vagy , hogy karácsonyi üzenet és találni fogsz egy jópárat. :D
2/3 A kérdező kommentje:
koszi a valaszt. de googleba mar keresgeltem. az volt az elso de olyan igazan jot es poenosat nem talaltal.
/zold pacsi ment:)/
2013. nov. 26. 21:35
3/3 A kérdező kommentje:
találtam*
2013. nov. 26. 21:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!