Mit vegyek a legjobb barátnőmnek Karácsonyra?
Figyelt kérdés
Nincs már semmi ötletem. Vettem már neki fülbevalót,a közös kép is meg volt. Valami jó ötlet?2013. nov. 17. 15:04
1/4 anonim válasza:
ha nincs akkor bff karkötő ,nyaklánc vagy gyűrű :)
2/4 anonim válasza:
én a legjobb barátnőmnek idén stabilo tűfilcet veszek, meg szövegkiemelőket, mert mindig az enyémet használja, mondjuk nem baj, de ezt kérte:D tavaly parfümöt vettem neki, meg egy kis fadobozt lefestettem és szalvétatechnikával feldobtam:) Csináltam már neki süthető gyurmából is ékszereket. Bár mondjuk a mi kapcsolatunk nagyon bonyolult, de szerintem parfümnek biztos ő is örülne:)
3/4 A kérdező kommentje:
Most,hogy mondtad a fadobozt eszembe jutott,hogy vennék neki egy ékszer tartó dobozt. Örülne neki szerintetek? :)
2013. nov. 18. 16:14
4/4 anonim válasza:
Az ékszertartó aranyos ötlet, de vehetsz esetleg sálat, plüsst, porcelánfigurát is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!