Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Szerintetek jó ötlet lenne az...

Szerintetek jó ötlet lenne az unokaöcsémnek?

Figyelt kérdés
Na szóval kezdeném az elejéről. Karácsony. Mindenkinek meg van az ajándéka csak neki nincs. 12 éves lány vagyok. Imádok origamizni, mindig ezt csinálom, ezzel van teli a szobám is. Az unokaöcsémnek nagyon tetszenek, főleg a mozgós-repülős dolgok. Arra gondoltam, hogy színes papírból hajtogatok neki repülőket, meg kis cuki dolgokat. De aztán eszembe jutott, hogy ez olyan gyér, olyan személytelen. Másik gondolatom: Ő 5-6 éves, szóval még kicsi, ezért nem tudná meghajtogatni, ha kinyomtatnék neki sablonokat, szóval arra gondoltam, hogy az alaphajtásokat, batyu hajtás stb. meghajtogatom és az utána következő lépéseket kinyomtatnám. Így ő is csinálhatná meg magának, és sok hajtogatás után beletanulna. Mit gondoltok erről az ötletről? És mit szólnátok hozzá, ha ti kapnátok ilyen? Örülnétek? Ti csinálnátok másnak ilyet? Köszi a válaszokat!

2013. nov. 15. 14:24
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez egy teljesen jó ötlet. Ügyes vagy.
2013. nov. 15. 14:26
 2/4 anonim ***** válasza:

Jó ötlet de nem 5-6 évesnek. Ők még annyira kicsik, hogy minden új dolog csak kezdeti lelkesedés. Igen, tetszik neki amit lát a szobádban a kész hajtogatott dolgokat, De megint más az ami nincs kész.

Nekem is tetszenek nagyon a modellrepülők, hajók. Egy csomó modell repülő, kocsik, hajók vannak a szekrényemben doboznak, mert maga a készítése már nem vonz. Csak a végeredmény tetszik.

Inkább csinálj neki szépeket, színesek, jó párat, és azt ad neki oda, hogy játsszon vele..

2013. nov. 15. 14:34
 3/4 A kérdező kommentje:
Már hajtogattunk együtt dolgokat, és neki is hajtogattam már. És tetszik neki. Most mi legyen?
2013. nov. 15. 14:51
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem rossz ötlet. Én mindig örülök, ha a húgomtól is valami hasonlót kapok.
2013. nov. 15. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!