Mennyibe kerül? Ki hol látott?
Figyelt kérdés
Milka szaloncukor érdekel, tescoba 1900.- ért vettem.2013. nov. 14. 18:57
1/8 anonim válasza:
Auchan, Tesco 2000,- körül. De ha már megvetted, minek kérdezed? Úgy is kidobtad rá a pénzt.
2/8 A kérdező kommentje:
szeretnék még venni, mert 2 doboz nálunk nem elég, csak nem akartam többet egyenlőre, hátha valahol olcsóbb kicsit
2013. nov. 14. 20:25
3/8 anonim válasza:
Ne vegyél milkát, minek az? a hagyományos 300 forintos nem jó? Én már 500 forintot is sajnálok rá.
4/8 anonim válasza:
1900 ért szaloncukor?
De legalább 2 kiló?
Ügyes vagy, vegyél még 3 dobozzal!
5/8 anonim válasza:
Mi közötök van hozzá, hogy mire mennyit költ? Ő biztosan nem olyan sikertelen senki mint ti, nem kell garasoskodnia. Ne spóroljatok már mások szaloncukrán is, mert az erős túlzás.
6/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom mért kell így reagálni a kérdésemre. Nálunk sajnos az olcsóbbak nem fogynak el, akkor mért nem vehetek olyat amit szeretünk? Szerintem a saját dolgom, ha ilyet veszek. nem kell egyből leszólni érte :( nem hiszem h akkor nagy bűnt követtem volna el.
2013. nov. 15. 11:10
7/8 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, köszönöm !! Nem értem mért így reagáltak rá..kicsit rosszul is esett. Szerintem nem én vagyok az egyetlen, aki megveszi a Milkát ! És amúgy is, egy évben csak egyszer van KArácsony! :)
2013. nov. 15. 11:11
8/8 anonim válasza:
Persze, saját dolgod. Ahogy az is, hogy keress egy boltot, ahol olcsóbb. Istenem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!