Kinek mit vegyek karácsonyra? Eddig ötletem sincs.
Anyámnak veszek egy telefont, az már biztos. Meg mellé talán egy Müller Péter könyvet, mert azokból gyűjteménye van.
Sógornőm igazából szereti a japán dolgokat is, és szintén sokat olvas.
A bátyám a sci-fi-re van rákattanva.
És még van egy 2 éves és egy 4 hónapos unokahúgom, akiknek meg végképp nem tudom, mit vegyek. Ötletek? Könyvön kívül lehet bármi, ami használati tárgy! Köszönöm előre is a válaszokat!
Sógornőnek: szushi-készlet?
2 évesnek: valamilyen lányos Duplo játék
4 hónaposnak: egy ruhadarab. Rugdalózó vagy esetleg valami karácsonyos kis pulcsi.
27/n
Könyv senkinek nem jöhet szóba vagy csak a gyerekeknek nem? Ezt nem értettem pontosan.
Sógornődnek vehetnél Japános könyvet. A National Geographicnak nemrégiben jelent meg egy sorozata, szerintem nagyon szépek, biztosan van Japános is. Vagy esetleg valami gésás regényt. Vagy egy képes albumot. Ilyet általában ritkán vesz magának az ember, legalábbis én: )
Hát igen, a kicsi nagyon hamar ki fogja nőni a ruhát. Akkor neki is vegyél valami kis játékot. Én az unokahúgomnak egyszer vettem ajándékba kis 'étkészletet'. Egy kisvakondos kistényér, egy pohár és talán egy tálka tartozott hozzá. Ez jó lehet a nagyobbnak, ő már gondolom próbálkozik egyedül enni. Porcelán volt és nem gagyi műanyag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!