Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Karácsonyi ajándék olcsón....

Karácsonyi ajándék olcsón. Tudnátok olyan meglepetést, ajándékot mondani karácsonyra, amire nem kell sokat költeni?

Figyelt kérdés
Az ajándék felnőtteknek lenne, családtagok és elég nagy a család, de idén sajnos nem tudunk sokat költeni. Praktikus, kedves ajándékokra gondolok.

2013. nov. 14. 10:27
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Csináljatok u.n. "családi csomagot"!

Pl. van egy tesód, akinek házastársa és már gyermekeik is vannak. Részükre egy nagy csomagban összerakni a feleségnek desszert, egy üveg bor a férjnek, egy db. társasjáték a 2 gyereknek + részükre 1-1 tábla csoki. Ha a gyerekek még kisebbek, akkor plüss-maci-szerű, vagy kifestő+színes ceruza, ha nagyobbak akkor 1-1 üres CD, vagy hasonló. Ezeket összerakjátok egy csomagba, szépen átkötitek. Egész biztosan olcsóbban kijön, mintha mindenkinek külön-külön akarnátok egy-egy cipős-doboznyi ajándékot adni.

2013. nov. 14. 10:44
 2/3 anonim válasza:
100%
Én mindig szép üvegben saját főzésű különlegesebb lekvárt szoktam ajándékozni vagy házi aprósütit vagy mézeskalácsot szépen díszítve, amit betehetsz egy fémdobozba. Lehet fűszerolajat csinálni egy általad festett üvegben. Tálca, teatartó doboz általad festve, decoupage-olva. házi csoki szépen becsomagolva. Püspökkenyér szintén szép csomagolásban.
2013. nov. 14. 14:16
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Az elsőre én is gondoltam, de azzal sem jönnék ki olcsón, ja és mint említettem felnőtteknek lenne. Tehát nincs gyerek. A második ötletei szintén nagyon jók.
2013. nov. 14. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!