Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Mit vegyek neki?

Mit vegyek neki?

Figyelt kérdés
A 12 éves lányomról van szó. Megkérdeztem tőle, hogy mit szeretne, de azt mondta, hogy legyen meglepetés. Viszont nekem ötletem sincs. A lányom kosarazik, de ahhoz megvan mindene, körömlakkjai is vannak. Rajzolni festeni nem szeret. Társast közösen kap az öccsével mikulásra. A keret 80.000 Ft. Még annyit, hogy telefonja , tabletje van.

2013. nov. 11. 21:25
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

hát én is 12 éves lány vagyok....

lehetne egy naplót, színes tollakkal...

Egy szép ékszer, ha eszembe jut még valami, akkor írok!

2013. nov. 11. 22:06
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
ugyan úgy a 12 éves vagyok, lehetne venni neki, valami menő ruhát, dvd-t.
2013. nov. 11. 22:07
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Én 13 éves vagyok,de szerintem tudok segíteni.:)

- a kedvenc filmje,sorozata DVD-én

- könyvutalvány

- ruhák,ékszerek( a Claire'sbe érdemes benézni!)

- kedvenc együtteses póló.karkötő..egyéb. Esetleg illatos gyertyák,csokik egy vicces/szép bögre...

Szerintem,hogy ha neked "belefér" akkor esetleg vehetnél neki mondjuk ilyen "első sminkkészletet",ilyeneket lehet kapni.

2013. nov. 12. 18:06
 4/6 anonim válasza:
50%

Pff....

Kényes ,Gazdag szülők....

Egy kosaras mez (Lakers , Chichago bulls ,)

2013. nov. 12. 21:26
 5/6 anonim ***** válasza:
Koncert-dvd-t a kedvenc énekese koncertjéről:D:D:D
2013. nov. 12. 21:36
 6/6 anonim válasza:
en is 12vagyok szerintem ad oda neki simán a pénzt jobb mintha olyat veszel neki amit nem szeret nekem anyukám tavaj karácsonyra vett egy pólót ami neki tetszet de énkinem álhatom add oda neki a pénzt ha pedig lesz valamire szüksége későb akkor jó ha lesz rá ted egy dobozba a pézt és csomagold be hogy meg legyen neki az az élmény hogy ajándékot boncson ne csak úgy nyújtsd át neki a pénzt
2013. nov. 16. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!