Mit lehet adni egy 23 éves srácnak karácsonyra?
Figyelt kérdés
A barátomat szeretném meglepni valamivel,de sajnos nem vagyok teli pénzzel,így maximum 3-4 ezer ft-ot tudok rászánni.Saját képpel ellátott pólót szerettem volna csináltatni,de nem tudom melyik web oldalon lehet biztonságosan rendelni.Szívesen csinálnék is valamit ha van valami ötletetek,vagy valami olcsó ajándék amit vehetek.Szereti a rockot,a Forma1-et,motorokat,(és a hasát is :D).Előre is köszi a válaszokat(Love zsetonos dolog nem érdekel!)22L2013. nov. 10. 22:16
1/7 anonim válasza:
Ez a saját képpel ellátott póló egy kicsit furán hangzik :)
Szerintem már akkor hasznosabb egy közös képetek, egy pasis keretben, amit ki tud a szobájába rakni. Vagy egy fényképes bögre, ha esetleg kávézik/teázik.
Nekem az a tapasztalatom, hogy a fiúk nem igazán rajonganak az ilyen pluss macin közös kép, szívecskés párnán közös kép stb. dolgokért. Persze akadnak kivételek :)
Itt találsz rengeteg fényképes ötletet, így Karácsony előtt sok mindenre akciós is van:
A legközelebbi DM-ben át tudod venni, ha nem szeretnél a futárért pénzt kidobni.
De ha beírod a keresőbe, akkor a Rossmannban, Tescoban, Auchanban is van rá lehetőséged. Sok helyen.
2/7 A kérdező kommentje:
A saját képet nem magamra értettem,hanem úgy,hogy nem a weboldalon megadott sablon képek,hanem általam választott kép.. :D de köszi meglesem a linket.
2013. nov. 10. 23:23
4/7 anonim válasza:
Esetleg egy ilyen nyaklánc: [link]
5/7 anonim válasza:
Egy karton sör megteszi szerintem.
6/7 anonim válasza:
Beszélj egy barátnőddel és lepjétek meg egy esti kalanddal. Annak biztosan örülni fog.
7/7 A kérdező kommentje:
Nem hord ékszert,bögrét már kapott előző évben,és a többi válaszadó hülyeségére nem vagyok kíváncsi..
2013. nov. 11. 14:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!