Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Hogyan díszíthetném fel az...

Hogyan díszíthetném fel az osztálytermet fillérekből?

Figyelt kérdés

Felnőttképzésről van szó, de decemberben szeretnék egy kis karácsonyi hangulatot csempészni az osztályba. nem kell, hogy giccses legyen, Isten ments, nem Amerikában vagyunk, ahol még a legkisebb sarokban is dísz áll. A tanári asztalra gondoltam valamit, az ablakra, illetve az ajtóra egy szép díszt, lehetőleg olyat, amit én csinálok. Mikulás-parti is lesz, tehát aktuális maaaaajd :)

19/L

2013. nov. 8. 15:50
 1/1 anonim válasza:

Vatta + átlátszó damil = hó , bárhova felakaszthatod.

Ha jársz a ligetbe vagy sok fenyő közelébe akkor viszel magaddal ollót szatyrot és pár ágat levágsz . Nagyon szép ha felrakod a tábla fölé vagy az ajtóra. Krepp papírból tudsz boszorkány lépcsőt hajtogatni amiket a lámpára rakhatsz. és pár karácsonyfa dísszel is díszítheted a falat. Remélem segítettem.

2013. nov. 9. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!