Mivel lepjem meg őket? (hosszú)
Bátyám: 36 éves, nagyon hívő ember, mindene Isten. Mellékesen szereti még elmével, gondolkodással foglalkozó könyveket, de szerintem abból már mindent kiolvasott. + vega.
Anya: Neki szerintem egy csizmát fogok venni, mert ő annyira nem szereti az ajándékokat. De ha a csizma nem jön össze, akkor mit? Régen szerette a növényeket, ma már nem. Szereti a házi gyógymódos dolgokat és a boszorkányos, jóslásos cuccokat.
Nővérem és sógorom: Ők konkrétan rettentő gazdagok, mindenük megvan, szóval nekik valami kis képletes ajándkot szánnék. De fogalmam nincs, hogy mit.
Barátom: Ő kap egy lávalámpát, mert az nagyon szeretne. Meg akarok neki valamilyen könyvet. Eléggé nagy focidrukker. Kedvenc focistájának az életrajzi könyvét megkapta már. Szereti még a II. vh-s sztorikat is.
Barátom szülei: Őket annyira nem ismerem, hogy mit szeretnek és mit nem, de nagyon aranyos és kedves emberek. Nekik valami közös ajándékot szánok, leginkább nekik is valami kis jelképes dolgot. De mit? :/
Barátom öccse: 10 éves kissrác, kedvenc csapata a Barca, de azzal sztem már minden kapcsolatos dolgot megkapott. Szereti még a számítógépes játékokat, pl cod stb... Meg ő is szeret olvasni, csak nem tudom, hogy igazából milyen könyvek érdeklik.
Nos, milyen tippek vannak?
A keret kb 20 ezer forint körül legyen, ha picit túllépi, még kibírom :D
Bátyád:
Mini, hordozható Biblia.
Anyukád:
Valami izgalmas regény.
Nővér és sógor:
Szerintem nekik készíts valamit vagy valami karácsonyi lemezt/filmet.
Barátod:
Néz körül a bigyoshop nevű oldalon, ott megtalálod a neki valót.
Barátod szülei:
Én valami dísztárgyat adnék.
Barátod öccse:
FIFA 14 vagy Gergő könyvek, esetleg plüssállat.
Remélem segítettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!