Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Szerintetek ez milyen ötlet?

Szerintetek ez milyen ötlet?

Figyelt kérdés
Karácsonykor szeretném kicsit szokatlanabbul átadni a páromnak az ajándékát. Tavaly egy karkötőt kapott tőlem, amit elveszített, és nagyon sajnálja. Idén egy ugyan olyan karkötőt vennék neki, amit a fa alá betennék, és amikor megajándékozzuk egymást, én odaadom becsomagolva a karkötőt, ő pedig azt, amit nekem szánt. Mind a ketten örülünk az ajándéknak. Aztán megmondom neki, hogy menjünk le biliárdozni a faluba. Mikor lent nagyban biliárdozunk, valaki odajönne hozzánk, egy becsomagolt ajándékkal, hogy az a barátomé. Úgy teszek, mintha semmiről sem tudnék. A barátom kinyitná, és mit talál benne?:D Egy dákótokot, amiben természetesen egy biliárd dákó van. Ti örülnétek ennek?:D Ha így kapnátok meg az ajándékotokat?

2013. okt. 3. 16:56
 1/3 anonim válasza:
100%

Nekem akkor lenne ütős a poén,ha az a valaki beöltözne Télapónak és mondjuk nem a dákótokot adná oda neki,hanem a karkötőt, azzal a mondattal, hogy? Azt hiszem van itt valami, ami valakinek nagyon hiányzik. (vagy hasonló)

Persze, tudom, hogy ez elég nehezen kivitelezhető...:(

2013. okt. 3. 17:23
 2/3 anonim ***** válasza:

Karácsonykor hova mentek biliárdozni? Nyitva van egyáltalán valami? És ha a párodnak nem lesz kedve, nem akarja majd a karácsonyt biliárdozással tölteni?

Én amúgy nem tartom jó ötletnek, de lehet, hogy csak az én véleményem, de szerintem a karácsony, meg az az ajándékozás olyan meghitt dolog, ami otthon történik a karácsonyfánál.

2013. okt. 5. 07:43
 3/3 anonim ***** válasza:
szerintem nem annyira jó ötlet... karácsonykor biliárdozni? nem is tudom..akkor mindenki mondjuk a fa körül ül és beszélgetnek,ajándékokat bontanak ki.. meg az se biztos hogy össze jön ez a terv hogy mentek biliárdozni:) ezt még nem lehet annyira el dönteni hogy mi lesz mert lehet hogy vendégségbe hívnak titeket vagy ilyesmi:) nálunk hagyomány h karácsonykor az egés család (unoka tesók,nagynéni,anya,nevelő apám) el megyünk nagy mamámékhoz és mamám süt bejglit meg mindenki ajándéka a fa alatt lesz és olyan 6-7 körül megyünk és meg nézzük őket:)
2013. okt. 13. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!