Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Mikor lehet már venni karácson...

Mikor lehet már venni karácsonyfát?

Figyelt kérdés
Idén valahogy később fog kezdődni a szokásosnál, úgy érzem és ezért félek. Meg kicsit tartok attól is, hogy hátha idén elfogy, ezért jó előre szeretném bebiztosítani. Sajnos fenyőárusokat még semerre sem látni a városban és még műfenyő sem kapható, így meg vagyok lőve. :(

2013. szept. 26. 12:23
 1/5 anonim ***** válasza:
Hova rohansz??? :) Ne aggódj, pár hét és megveheted. Még szerencse, hogy nem árulnak már most... Mennyi fát vágnának ki akkor szerinted?? Amúgy pedig, ha már most megveszed, teljesen tönkremegy mire itt lenne az ideje.. Nyugi, meglesz az a fa! Amúgy aranyos kérdés, jót mosolyogtam az első döbbenet elmúltával! :)
2013. szept. 26. 14:22
 2/5 anonim ***** válasza:
Szeptember végée van még csak könyörgömn!!!! Még szinte hideg sincs:D Egyébként szerintem TEsco meg társaiban kapható műfenyő.. De minek? ADdig még van október,november,december... Jó 2.5 hónap..
2013. szept. 26. 14:26
 3/5 anonim ***** válasza:
jézusom ember,december közepén is több millióbol választhatsz még,de te már szeptemberbe mennél,szerintem vizsgáltasd meg magad :D
2013. szept. 26. 14:42
 4/5 anonim ***** válasza:
vegyél műfenyőt, akkor sose kell aggódnod!;) Van fenyő illatú gyertya is pl:)
2013. szept. 26. 14:44
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Én a húsvét miatt aggódom. Egy megveszekedett csokinyuszit se látok a boltokban...
2013. szept. 26. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!