Osztálykarácsony ötlet?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy még messze van, de nem árt hamarabb elkezdeni tervezni. Szóval minden évben a osztályban van ilyen húzás, aminél aztán az utolsó napon átadjuk egymásnak az ajándékot pár jellemző szó kíséretében? Ez a módszer nekem annyira nem jön .. nincs valakinek valami más ötlete, hogy hogyan lehetne az ajándékozást megoldani?2013. szept. 13. 20:58
1/3 anonim válasza:
talán előbb tudni kéne hogy fiú lesz vagy lány :D
2/3 anonim válasza:
Nálatok nincs ilyenkor osztálybuli? Nálunk volt egy kis fenyő, mindenki vitt valamennyi sütit és üdítőt, az ajándékok mentek a fa alá felcímkézve, hogy kinek-kitől. Általában pénteken az utolsó óra után maradtunk ott az osztályfőnökkel, mindenki nagyon szerette. :)
3/3 anonim válasza:
Szerintem ezekbe a húzásokba az a rossz, hogy mindenki előtt kell átadni. Azért jó, mert mindenki meg lesz ajándékozva, a kevésbé népszerűekre is lesz gondolva, vagy akinek nincsenek barátai.
Szerintem kellene egy kis ünnepség a teremben órák után. Székeket asztalokat u alakba helyezni, a u alsó végén, tehát ahol mindenkire rálát, ofő. Kellene egy kis fenyő, gyökerestől, amit később ki lehetne ültetni, feldíszíteni, és mindenki a felcímkézett ajándékát aláteszi. (a névhúzás kell, hogy senki se maradjon ki).
Otthonról mindenkinek kellene hoznia valamilyen édes vagy sós süteményt, illetve rostoslevet vagy egyéb üdítőt. Zenének meg karácsonyi zenék:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!