Sablon kérdés, de kérek válaszokat. Mit kérjek karácsonyra? (több lent)
Figyelt kérdés
Szóval karácsonyra gondolkoztam, hogy valamelyiket kérném ezek közül:
-Új számítógép
-Mp3 lejátszó
-Mp4 lejátszó
-Egy játék Portal gun(tudom, hogy hülyeség, de csak díszelegne a szobámban, mert ez egy nagyon ismert játék[Portal-2])
-Számítógépes játékot
-Notebook
2013. aug. 25. 18:33
11/15 anonim válasza:
Mit értesz az alatt, hogy az Egri csillagok egy fos?
Ahelyett, hogy zombikat gyilkolsz a gépeden, kérj valami èrtelmeset! Fogadok, higy egy hájas malac vagy, aki egész nyáron ki se mozdult otthonról. És ha majd élménybeszámolót kell tartani a nyaradról, te büszkén mondod, hogy enyi meg ennyi zombit öltèl meg. De különben is. A karácsony nem az ajándèkokról szól
12/15 A kérdező kommentje:
Nos, hát nekem már a családom nem egy család igazán. Anyámék válni fognak, és nem tudjátok, milyen szörnyű veszekedéseken mente keresztül. Nekem a karácsony már nem igazán jelenti a szeretet ünnepét, ezek viszont olyan dolgok, amikkel el tudom terelni a figyelmem másról. Azért a család szétbomlása nem egy egyszerű dolog egy gyereknek.
2013. aug. 31. 10:25
13/15 A kérdező kommentje:
Jah, és az Egri csillagok egy f*s, mint mondtam, de más könyveket szeretek olvasni, mint például a Robinson Crusoe, az nem olyan egyhangú, mint az Egri csillagok, a Robinsonban a túlélésről van szó, és nem a folyamatos támadásokról, meg az ölésről, meg rombolásról. Bár most sajnos kötelező olvasmány a Kőszívű ember fiai is egy szörnyű olvasmány eddigi tapasztalataim szerint, olvastam Gyakori Kérdéseken a Kőszívű ember fiaitól minden szülő megvédi a gyerekét, amely válaszokat olvastam.
2013. aug. 31. 10:29
14/15 anonim válasza:
#5 vagyok. Én arra gondoltam hogy ne feltétlenül azokat az elektronikai dolgokat kérd hanem valami mást például könyvet (mivel nem ismerlek nem tudom hogy olvasol-e és ha igen mit ezért mondtam az egri csillagokat).
15/15 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!:D
2013. aug. 31. 19:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!