1/8 Shai-Hulud válasza:
Nem.
Eljön az anélkül is.
Nyugi.
2/8 anonim válasza:
Utálom a karácsonyt meg a telet is. Addig jó, amíg nincs hideg. A karácsony meg már csak a költekezésről szól, már november elején nézheted a karácsonyfákat a plázákban.
4/8 anonim válasza:
igen,mert lehet hógolyózni :D...meg mert szünet van :)
5/8 anonim válasza:
A Karácsonyt igen, a hideget nem,jobban szeretem a kánikulát! Én mediterrán lény vagyok,nincs bundám! :)
6/8 anonim válasza:
Igen! Nagyon várom már!
Hogy miért?
Mert kapok egy csomó ajándékot, és nem sokkal azután van a szülinapom. Pontosan december 30-án.
Amúgy előre is boldog karácsonyt!
8/8 anonim válasza:
Igen :) mi nem veszünk karácsonyfát, nekünk van a kertben, kiássuk minden évben és behozzuk. Karácsony végén visszaültetjük.
Ajándékot csak apróságokat veszünk, könyvet esetleg.
Nem mindenkinek a pénzről szól kedves kettes. Nem üzletiesedik el, ha nem akarod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!