Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Olyan kár, hogy vége a karácso...

Olyan kár, hogy vége a karácsonynak. Szerintetek is?

Figyelt kérdés
Olyan gyorsan elment ez a 3 nap. 24-én apa, anya és én voltunk csak itthon. 25-én jöttek a 2 tesóm (+4 db fő) aztán ma egy kis ideig megint csak 3-an maradtunk majd délután jöttek a mási ktesómék (+5 fő) de ők este mentek is. Csak megint 4-en maradtunk (nagyim is hazajött a másik lányánál volt 3 napig). Olyan rossz, nézni a szépen feldíszitett fát és elgondolkodni, hogy csak 3 nap volt az az ünnep, amit egész évben várunk. ÉS most (23:54) 5 perc múlva vége. Elég ritkán jön össze a család, sajnos nem nagyon érnek rá. Én meg itthon vagyok egyedüli gyerek, olyan unalmas. Kár, hogy ennyi volt az ünnep. Pedig augusztus óta ezt vártam. Ha vége a szilveszternek és megint jön a suli, akkor már a nyarat fogom várni. Ha anna kvége akkor meg a karácsonyt. Tudom másoknak megterhelő (pl anyukámnak aki egész héten főzött, sütött) de nekem szomorú, hogy ennyi volt. A jó karácsonyi műsorok, a sok nevetés, rengeteg beszélgetés stb. már hiányzik. Igaz még égnek kint az égősorok de már nem olyan hangulatos, meg annyira vártam ezt a napot, álandóan néztem a visszaszámláló órát, meg hallgattam a karácsonyi zenéket.
2012. dec. 27. 00:02
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy vége. Ilyenkor jobban fáj a magány.
2012. dec. 28. 03:14
 12/12 anonim ***** válasza:

Én is örülök, hogy vége! Már nem nagyon rajongok érte mint kölökkoromban.

Majd ha te is felnősz akkor rájössz, hogy egy felesleges cirkusz ez az "összeülés"!

2012. dec. 28. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!