Karácsony? Ti hogy csináljátok? Tapasztalatok?
Nálunk mindig este 7-kor van a vacsora, halászlé meg rántotthal, saláta, ez minden évben :). Nálunk csak a szűk családi kör van, nem jönnek nagybáttyák, meg nagynénik, unokatesók, csak a testvérem párja, meg az ő gyerekeik. Nem volt hagyomány nálunk soha a nagyszabású vacsorák.
Ajándékosztás meg előtte vagy utána, attól függ, a gyerkőcök mennyire türelmetlenek. De nincsenek szigorú szabályok :D
Adni általában olyat szoktam, amit évközben hallok, hogy "de jó lenne egy ilyen, meg olyan", és ezekre szoktam emlékezni, és ha szerencsém van, akkor mindenkinek azt tudom adni, amiben biztos vagyok, hogy örülni fognak.
Én kapni nem szoktam sok mindent, nem is igazán igényelem, nem az a lényeg. Általában apróságokat szoktam kapni, meg a gyerekek kézzel csinálnak nekem valamit, annak szoktam a legjobban örülni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!