Mit csináljak az anyukámnak karácsonyra (szépet de egyszerűt)?
Ékszert, poháralátétet, hűtőmágnest, kulcstartót, szalvéta vagy zsepitartót.
Azt lehet tudni, hogy milyen anyagok, eszközök vannak otthon, amiből tudsz dolgozni?
Látom mindenki bajban van, ezért mindenkinek leírom az énáltalam csinált kis ajándékot, anyukám biztos örülni fog neki, mert nem is számít semmire. :)
Sokat láttam gyertyakészítésről, de kanócot lusta voltam venni, és jobb jutott eszembe. Volt itthon gyertya, toboz, és pár olyan adventi koszorús dísz.
A gyertyákat felolvasztottam egy melegszendvicses konzervben, majd kiöntöttem egy félbevágott enrgiaitalos dobozba (a doboznak belül csontszáraznak kell lennie, különben lesznek kisebb bemélyedések a viaszon.)
Amikor már eléggé lehűlt, akkor a kis tobozt beraktam középre, a többi díszt az oldalára. A félig képlékeny viaszban szépen megálltak, majd még kitettem az ablakba az egészet, hogy a belseje is megszilárduljon teljesen.
Az energiaitalos dobozt nehéz leszedni, egy bevágással spirálisan könnyen le lehet fejteni, de az alját nehéz leszedni, most a konvektoron melegítem, mert ha kicsit megolvad, akkor könnyen lejön, de lehet inkább öngyújtóval fogom melegíteni.
A végén forró késsel beleírom, hogy boldog karácsonyt. :)
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!