Ötleteket várnék! Hogyan csomagoljam be ezt a dobozt?
Tehát a helyzet az, hogy az illető telefont kap ajándékba, de egyáltalán nem számít rá..
Viszont ha csak simán becsomagolom az alakjából rögtön rá fog jönni..
Ruhára számít, mint minden évben, mert általában mindig azt kapott.
Azt gondoltam, hogy kibélelném vattával a dobozt, hogy amikor először a kezébe veszi puha tapintású legyen és ruhára gondoljon..
Vettem már egy csomag vattát, de iszooonyaaat árban van egy csomag... Így, hogy a későbbiekben nincs rá szükség pénzkidobásnak tartom.
Kinek milyen ötlete van, az egy csomag vatta mellé még milyen anyagokat tudnék használni, ami puha hatást kelt?
Gondoltam még papír darabokra, de szerintem az túl kemény lenne.
teljesen le vagyok döbbenve.
mi fene van a levegőben ?!
tegnap én is ordibáltam a kolláganőmmel - okom volt - de még sosem csináltam ilyet.
semmi tétje nincsen, nem is ismerjük egymást, és leordítjuk egymás haját, hogy nehogy neki legyen igaza ???!!!!
teljesen meg vagyunk kergülve, pedig örülhetnénk, hogy elmaradt a világvége :)))
Nem erről van szó...
Eleve nem értem, hogyha csak kötekedni tud, akkor miért szól hozzá a témához?
Azért, hogy kioktasson, hogy ő ezt nem érti, hogy miért akarom eltüntetni egy doboz alakját?
Tanácsokat, ötleteket vártam. Ha másnak ment egy normális válasz, akkor neki miért nem?
Belémköt, pedig fogalma sincs, hogy miért tettem fel ezt a kérdést. Nyilván okom volt rá, de ezt is írtam..
Na szóval mindegy, teljesen tárgytalan...
Én azon kaptam fel a vizet, hogy fordított esetben nem szólnék hozzá egy témához feleslegesen, ha nem tudok a kérdésre megfelelő választ adni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!