Milyen ajándékot vegyek a csajomnak?
Figyelt kérdés
Most leszünk 6 hónaposak karácsonykor, de nemigazán tudom mit adjak neki.. plüssmacik elég gyerekesek.. valami ötlet valakinek? Esetleg arra, hogy mit tudnék adni egy tényleg "barát"-nak aki csaj? És nemtudom hogy illik-e de jóba vagyok a volt csajommal is, és gondoltam neki is lehetne valami apróságot.. :) 18/F2012. dec. 19. 18:37
1/3 anonim válasza:
Kérdezd meg mit szeretne... Legalábbis szerintem nyugodtan megkérdezheted, vagy ha nem akarod, akkor is biztos tudsz valamit, amire vágyik.
Vehetsz ékszereket, smink felszereléseket, parfümöt (az lehet kicsit kockázatos), vagy akár könyvet is.
Én 2 éve vagyok együtt a barátommal, és mi meg szoktuk beszélni, hogy mit adunk a másiknak, amellé pedig kis meglepetést is ajándékozunk, amiről nem tud. :)
Puszi.
2/3 anonim válasza:
attól is fógg hogy hány éves mert ha már 18-20 akkor vehetsz neki ékszert..
3/3 KataSz válasza:
[link] én ezt venném magamnak, pirosban és nagyban :D de a lánytól is függ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!