Mit kapok karácsonyra?
A tesómnak már vettek anyuék egy csomó mindent ( több mint 30 ezer Ft értekben), nekem meg eddig 1 dvd-t (1000 Ft), meg egy ünneplő kardigánt (1500Ft). A mamától mind2-et ugyanolyan értekben kapunk. Tegnap felvetettem anyunak h. pénteken körülnézhetnénk a plázába de azt mondta h. most ne mert kevés pénzünk van de egy hete bécsben 100 eurót fizetett a sport boltban (apunak meg a tesómnak vásárolt karácsonyra)
Szerintetek még kapok vmit? Én mondtam a szüleimnek h nem szeretnék meglepit. ( ritkán találják el h mi tetszik)bocsi ha nehezen fogalmaztam meg csak kicsit aggódok h a tesóm kap egy csomó mindent én meg egy dvd-t és egy kardigánt.
14/L
Figyelj, ne erőltesd.Majd rájönnek,hogy kár kivételezni..
Tudod nekem is volt hasonló szitum,túl tettem rajta magam.Mert ez nem erről szól,hogy ki mennyi összegben kap.Én csak egy könyvet kérek amit én választok ki és ennyivel elintézem.
Majd jobban fogja őket zavarni,hogy látják,hogy nem esett jól neked.
Kellemes ünnepet! Szia!
A kérdésed lehetne az, hogy mit adok karácsonyra?
Adni, és az örömöt meglátni a másik ember szemében szerintem sokkal jobb, mint kicsomagolni valamit.
Oké, látom, 14 éves vagy, gondolom nincs jövedelmed, de valami ajándékot kézzel is elkészíthetnél.
28/n
Gondolom, már végigdúrtad a lakást, hogy megtaláld az ajándékodat.
Azt hiszed, hogy édesanyád ezt nem tudja? Naná, hogy nem otthon tárolja! :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!