Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Mit kapok karácsonyra?

Mit kapok karácsonyra?

Figyelt kérdés

A tesómnak már vettek anyuék egy csomó mindent ( több mint 30 ezer Ft értekben), nekem meg eddig 1 dvd-t (1000 Ft), meg egy ünneplő kardigánt (1500Ft). A mamától mind2-et ugyanolyan értekben kapunk. Tegnap felvetettem anyunak h. pénteken körülnézhetnénk a plázába de azt mondta h. most ne mert kevés pénzünk van de egy hete bécsben 100 eurót fizetett a sport boltban (apunak meg a tesómnak vásárolt karácsonyra)

Szerintetek még kapok vmit? Én mondtam a szüleimnek h nem szeretnék meglepit. ( ritkán találják el h mi tetszik)bocsi ha nehezen fogalmaztam meg csak kicsit aggódok h a tesóm kap egy csomó mindent én meg egy dvd-t és egy kardigánt.

14/L

2012. dec. 19. 16:49
1 2
 1/15 anonim válasza:
100%
Én annak is örülnék.
2012. dec. 19. 16:51
 2/15 anonim ***** válasza:
92%
Miért ünneplitek a karácsonyt egyáltalán, ha nálatok a vásárlásról, meg a pénzről szól?
2012. dec. 19. 16:51
 3/15 anonim válasza:
74%
Kár,hogy magát a kérdést nem lehet lepontozni :"D De most komolyan."kicsit aggódok". xD nem vagy te egy kicsit elkényeztetve?Én 15 vagyok és lány és semmit nem kapok a szüleimtől karácsonyra.csak a nagyszülőktől.és mégsem rinyálok.
2012. dec. 19. 16:54
 4/15 anonim válasza:
100%

Figyelj, ne erőltesd.Majd rájönnek,hogy kár kivételezni..

Tudod nekem is volt hasonló szitum,túl tettem rajta magam.Mert ez nem erről szól,hogy ki mennyi összegben kap.Én csak egy könyvet kérek amit én választok ki és ennyivel elintézem.

Majd jobban fogja őket zavarni,hogy látják,hogy nem esett jól neked.

Kellemes ünnepet! Szia!

5/15 anonim ***** válasza:
100%

A kérdésed lehetne az, hogy mit adok karácsonyra?

Adni, és az örömöt meglátni a másik ember szemében szerintem sokkal jobb, mint kicsomagolni valamit.

Oké, látom, 14 éves vagy, gondolom nincs jövedelmed, de valami ajándékot kézzel is elkészíthetnél.

28/n

6/15 A kérdező kommentje:
Nem csak a vásárlásról és a pénzről szól. De nálunk ritkán van olyan h mind leülünk és együtt beszélgetünk, tévézünk. És örülni fogok neki persze, meg a mamától kapok egy táskát.
2012. dec. 19. 16:55
 7/15 anonim válasza:
100%
Harmadik válaszoló vagyok.Bocsi,bunkón írtam.Na szóval.Nekem is volt olyan,hogy anya nővéremnek 16ezerért vett ajándékot,nekem 300 forintért(komolyan!!!).Kicsit rosszul esett eleinte,de ezért nem haragszok rá,mert rájöttem,hogy kb minden nap kapok tőle valamit,hiszen ő tart el.És azért ezt is figyelembe veszem.
2012. dec. 19. 16:58
 8/15 A kérdező kommentje:
Én kézzel készítettem ajándékot anyumnak( fűztem neki gyöngyből egy nagyon szép nyakláncot), mamának ( sütöttem egy doboz mézeskalácsot. Apumnak vettem egy könyvet , tesómnak meg himeztem egy könyvjelzőt.
2012. dec. 19. 16:59
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom, már végigdúrtad a lakást, hogy megtaláld az ajándékodat.

Azt hiszed, hogy édesanyád ezt nem tudja? Naná, hogy nem otthon tárolja! :))))

2012. dec. 19. 17:03
 10/15 anonim ***** válasza:
2012. dec. 19. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!