Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Karácsonyi ajándék! Ti megvett...

Karácsonyi ajándék! Ti megvettétek már? Én még nem :S Nem tudom mit vegyek tesómnak, anyumnak, apumnak. Többi lent már nagyon kevés idő van. Ł/12

Figyelt kérdés

Tesóm :egyetemista most kezdte, nagyon szereti a ruhákat ékszereket,nagyon csinos,de viszont már nagyon sok ruhája és ékszere van meg ilyen kiegészítői.semmi tippem nincs hogy vegyek egy újabb ékszert neki?

Anyukám.mindig azt mondja legyünk jók meg stb.stb. tesóm már vette neki egy sálat meg kesztyűt meg majd valami sütő..lapot vagy ilyesmi és én is szeretnék adni neki valamit mert az szerintem kevés hogy csak beleadok pénzt azt elvan intézve én is szeretném meg ajándékozni.tipp?

Apukám:hát fogalmam nincs,szüleim elváltak..de azért még apát látogatjuk tesóm azt mondta vegyünk neki valami cd-t

de mit vehetnénk még?

2012. dec. 18. 19:04
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!