Mit vegyek még neki (egyáltalán vegyek még)?
Figyelt kérdés
Idén már megint húztunk amivel nekem az a bajom ,hogy egy olyan fiút húztam akivel sosem álltam még szóba,nem tudok róla semmit 9.-esek vagyunk és ő a másik csoportban van.Vettem neki már egy fiús karácsonyi dobozt(tusfürdő dezodor) mert nem volt jobb ötletem szerintetek mit vehetnék még mellé?2012. dec. 18. 17:54
1/2 anonim válasza:
Szerintem osztálytársnak nem túl jó ez a tusfürdős dolog, de ha már megvetted akkor ez van.
Mellé esetleg csoki, kulcstartó, bögre,egérpad
2/2 A kérdező kommentje:
de most komolyan amúgy se vagyok kreatív főleg ha fiút kell ajándékozni és egy szót se váltottam még vele! amúgy tavaly.én is kaptam és örültem.neki de ha idén is kapnék.annak.is.örülnék...
2012. dec. 18. 20:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!