Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Mit vegyek a barátomnak?

Mit vegyek a barátomnak?

Figyelt kérdés
1 hete vagyunk együtt. még annyira nem ismerem, meg szerintem korai lenne valami nagy ajándék és pénzem sincs igazán. valami kreatív dolog, ami megoldható pár száz forintból? kézzel készítenék valamit. szerintetek örülne neki?
2012. dec. 17. 17:23
 1/4 anonim válasza:
Az biztos hogy amit csinálsz az a legszebb még ha nem is olyan először is mit szeret a barátod milyen eszközeid vannak hozzá ????
2012. dec. 17. 17:45
 2/4 A kérdező kommentje:
Igazából sok minden van, ezért inkább kéne ötlet és meglátom megvan e hozzá az, ami kell.
2012. dec. 18. 16:09
 3/4 anonim válasza:
Esetleg vegyél neki egy képtartót és tedd bele egy közös képeteket, vagy akár magad is elkészitheted :) Szerintem örülne neki..
2012. dec. 20. 15:34
 4/4 A kérdező kommentje:
Én úgy hallottam, hogy a képtartó és az olyan dolgok amin én/mi vagyunk tiltólistán van.
2012. dec. 21. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!