Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Mit kezdjek magammal karacsony...

Mit kezdjek magammal karacsonykor?

Figyelt kérdés

Sajnos ugy alakult, hogy az iden egyedul toltom az unnepeket.

Nem sajnaltatni akarom magam, nem szokasom, ha mar ez van hozzuk ki belole amit lehet.

Szoval otleteket varok, hogy ne unjam magam halalra, ha mar dolgozni se lehet, es minden be lesz zarva :D

Eddig amit mar fix-en tudok, hogy vegre lesz idom egyben elolvasni az Alapitvany-trilogiat, de eleg sokat es gyorsan olvasok, igy ez legfeljebb egy nap. Karacsonyi filmek nem vonzanak. Egyszeruen zavaro, hogy ennyi szabadidom van, nemtudom ertheto-e amit irok.

21/F

2012. dec. 17. 09:11
 1/5 anonim ***** válasza:

Diák vagy, vagy dologzol? Mit dolgozol, mi érdekel?

Önálló háztartásban élsz, te látod el magadat, vagy csak most alakult így?

Milyen hobbyd van az olvasáson kívül?

Jó lenne egy kicsit több infó.

2012. dec. 17. 09:24
 2/5 A kérdező kommentje:

Dolgozom, nagyjabol informatikus/karbantarto munkakorben.

Igen, egyedul elek alberletben.

Hobby-k, sajnos jelenleg nem igazan kivitelezhetoek.

Turazas, hegymaszas, kerekparozas, horgaszat, hasonlok.

2012. dec. 17. 09:32
 3/5 anonim ***** válasza:

Akkor ha az időjárás megengedi, szervezz magadnak egy jó pár órás kerékpározást. Ilyen munka mellett egyébként sem árt egy kis testmozgás.

Azzal is elmegy egy kis idő, amíg elkészíted magadnak a kaját, ill. ha már itt az alkalom, akkor szépen kitakarítasz, mosol is magadra (gondolom, te intézed azt is)

Megmondom őszintén, hogy valamikor régebben "azon dolgoztam", hogy a net-en talált sakk-játékkal játszva, a gépet le tudom-e győzni. Hónapok kemény munkája után ez sikerült, attól kezdve az már nem érdekelt.

Most viszont a különböző majong-játékok kötnek le. Nem tudom ismered-e, szintén logikai játék, ill. az idő is számít.

Tv-ben a discovery különböző csatornáit, ill. az Animal Planet (házi és vadonélő állatok), az NGC, Spectrum és egyéb hasonló adók műsorait nézem. Nyálcsorgatónak a lakberendezés, kertépítés, ill. túrázásokról szóló műsorok.

No és természetesen itt a GYIK, és hidd el, itt is hasznossá tudod magadat tenni, különösen karácsony este.

Sokan vannak, akik lélekben összetörtek a magány miatt, és néhány jó szó, pár mondat már segít nekik túljutni a nehezén. Gyere közénk, ne ülj "tétlenül" a 4 fal között!

2012. dec. 17. 09:46
 4/5 anonim ***** válasza:

Én is egyedül vagyok, rajzolással fogom elütni az időmet.

Ha nem szeretsz rajzolni és nincs több könyved, amit olvashatnál, akkor keress a neten könyveket, rengeteget lehet találni, amit le is tölthetsz. Igaz, ezeket csak a gép előtt tudod olvasni, de az is valami...

2012. dec. 23. 18:50
 5/5 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, lemaradt: 31/N
2012. dec. 23. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!