Nemsokára itt a karácsony, és nem tudom mit adjak rokonaimnak. Segítség kéne, amit nagyon megköszönnék! Valakinek van ötlete?
Figyelt kérdés
A következő személyeknek kéne olyan ajándékot kitalálnom,amit én készítek,vagy amit olcsó be lehet szerezni:
Anya(43)Apa(51)Nagynéni(45)Nagybácsi(35)Unokatesó(19)Nagymama(70)Nagymama(68)Nagypapa(70)Nagynéni(45)Nagybácsi(45)Unokatesó(9,25,30) Nagyon szeretnék mindenkinek adni valamit,mert szeretem látni az örömöt az arcukon! :)
2012. dec. 15. 21:43
1/3 anonim válasza:
Ha szeretsz kézműveskedni, akkor saját készítésű díszeket, dísztárgyakat lehetne készíteni, vagy ami nekem nagyon bejön a "gyertyázás" az az: egy hosszúkás gyertyára rakj szép díszeket, adj neki kevés csillogást, írj rá ;))
Még ami még jó lehetne az a kabala, ez szerintem aranyos ajándék ^^
Remélem tudtam segíteni :DD
2/3 A kérdező kommentje:
Igen:),ezek jó ötletek,de azért még jöhet több is! :)
2012. dec. 15. 23:24
3/3 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!