Milyen karácsonyi ajándékot vegyek egy nőnek aki fontos nekem?
Van egy fiatal nő aki nagyon fontos nekem. Nem a párom csak barátok vagyunk. Szeretnék neki venni valami ajándékot Karácsonyra, de tanácstalan vagyok mit.
Olyan ajándékot szeretnék ami valahogy kifejezi, hogy fontos nekem és nagyon szeretem. Viszont olyan ajándékot se szeretnék adni amit félre érthet. Hiszen csak barátok vagyunk.
Van valami ötletetek?
Ez nem lényeges a kérdés szempontjából szerintem:)
Egyébként akár:), de nem feltétlen.
Hogyne lenne jelentősége!? Nem mindegy, hogy mit "ne értsen félre"...
Amúgy, ha annyira jó barátok vagytok, akkor gondolom ismered annyira, hogy tudod, mi a hobbija. Vegyél (csinálj) neki azzal kapcsolatban valamit. Pl., ha moziba szeret járni, akkor menjetek el ketten moziba, ha színházba, akkor oda... Attól, hogy ketten mentek, még maradhattok barátok is.
"menjetek el ketten moziba, ha színházba, akkor oda"
Ez eddig oké. Ilyeneket amúgy is szoktunk csinálni.
DE kellene valami tárgyi ajándék is.
Szerelmes versre semmi szükség, se rózsára, ha még nem biztos benne, hogy akar valamit a lánytól.
Amúgy a jegy maga a tárgyi ajándék, azt oda lehet adni. Mellé kis mézeskalács, vagy csoki. Bőven elég szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!