Szerintetek adjak vmit a bnőmnek?
Figyelt kérdés
sziasztok:) van egy baráti társaságunk és húztunk egymás között. Egyik bnőm nagyon jól rajzol eszméletlenül jól, és mondta hogy mindenkinek rajzol majd és hogy én is kérjek.. és én nem őt húztam, de ha neki veszek külön ajándékot ezért lehet hogy a többi 3 bnőm megsértődik emiatt, hogy nekik meg miért nem.. és egy rajzzal rengeteget dolgozik, szerintetek mit adhatnék?:/ már elég sok mindenkinek vettem akit a kicsin húztam, meg a nagy osztálykarácsonyra is kell és nem hinném hogy anya adna ajándékot..
a másik hogy fiút húztam és nem is ismerem, hnap megyek ajándékot venni? bögrét tollat és édességet venni gáz?
nemtom mi lenne jó.. telefontokja pl van szal azt sem tudnék.. tippek?:/
köszi!! 16l
2012. dec. 15. 12:55
1/2 anonim válasza:
Szerintem egy pár grafitrúdnak biztos örülne, nem egy nagy ajándék, de ha szeret rajzolni, biztosan értékeli majd. Én is rajzolok, és nekem tuti találat lenne
2/2 A kérdező kommentje:
értem, köszi:)
2012. dec. 15. 13:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!