Milyen ajándékot vegyek páromnak Karácsonyra maximum 10 ezer Ft-ig?
Figyelt kérdés
Szereti a rózsaszínt, a macikat, a mókusokat. Valami különlegeset szeretnék neki venni amire nem számít. Most ha veszek neki egy plüss macit az snassz. De ha valamivel fel lehetne turbózni vagy bármi... Ötleteket várok! KÖSZII2012. dec. 12. 14:06
1/5 anonim válasza:
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi ez jó ötlet! :)
2012. dec. 12. 15:59
3/5 anonim válasza:
A HappyBoxban vannak gyönyörű állatok, mackó is van most, világos barna, nagyon szép, de a téli kollekcióval érkezett rózsaszín sálas fóka és kék ruhás jegesmedve. Szerintem nézz körül. Mellé csomagolhatsz finom illatú testvajat, testpermetet, csokoládét.
4/5 A kérdező kommentje:
Igen azt a fókát láttam már és nekem tetszett :D Kávé illatú gyertyát nem tudjátok hol lehetne venni? Most ez jutott eszembe :)
2012. dec. 15. 12:12
5/5 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!