Mit vegyek apukámnak?
Figyelt kérdés
Szeret horgászni, nincs több hobbija, nem olvas..
2000 f értékben szeretnék venni neki valamit, de semmit sem tudtam kitalálni. Parfüm, bor, bortartó kilőve. Meg a horgászboltos ajándékutalvány is.. Illetve a hasznos ajándékokat szereti, amiket használhat is, nem csak a polcon állnak.
2012. dec. 11. 20:43
1/3 anonim válasza:
Apunak is csak a horgászat a hobbija, és én egy 1 eves horgász magazinra fizettem elő neki. De amúgy van olyan türcsi, bögre amire az van ráírva, hogy a legjobb horgász meg ilyenek. Igaz, nem 2000 huf volt, hanem 4000.
2/3 A kérdező kommentje:
Nem érdeklik az ilyen magazinok sem :(
A legjobb horgászos dolgokért sincs oda..
Több, mint 1 hónapja gondolkozok az ajándékán és semmit se sikerült kitalálnom..
2012. dec. 11. 21:16
3/3 anonim válasza:
-Bicska
-Karóra
-Sapka
-Sál
-Nadrágszíj (jó minőségűt lehet venni 2e-ért)
-Zseblámpa amiben dinamó van és nem kell bele elem
-Bögre
-Vagy veszel egy ezer Ft-os takarót és bele hímezed, hogy "apának". Tv nézéshez és horgászatra is tudná használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!