Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Van 27 000 Ft adományozni...

Van 27 000 Ft adományozni való pénzem. Itt a Karácsony. Tudnátok tippeket adni, hogy kinek hogyan miért segítsek vele?

Figyelt kérdés

2012. dec. 11. 14:29
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia! Én tudok Neked egy tippet. Anyukám egy speciális iskolában dolgozik fogyatékos gyermekekkel. Az intézmény diákotthonként is üzemel, ugyanis nagyon sokan vannak, akik állami gondozásban élnek. Sajnos a legtöbben iszonyatosan rászorultak mindenre. Az iskola, amit tud megvásárol, de ők is pénzügyi gondokkal küzdenek. Ismerősökkel mindig odaadjuk a nálunk feleslegessé vált dolgokat (pl ruhákat, törölközőt...). Ahogy tudunk segítünk nekik programokat is intézni ingyen. Karácsonykor én is nekik gyűjtök egy kis ajándéknak valót; ruhát, játékot, stb.

Az iskolát pénzzel is támogathatod, ha szeretnéd. A legkevesebb segítségnek is nagyon örülnek. Ha érdekel, akkor privátban írok neked elérhetőségeket.

2012. dec. 11. 15:49
 2/7 A kérdező kommentje:
Érdekel, kérlek írj privátban nekem.
2012. dec. 11. 17:08
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Én mindenképp harmadolnám az összeget, egyik része a kutyusoknak, másik része a beteg gyermekeknek, a harmadik része pedig a rászoruló szegényeknek menne.
2012. dec. 11. 19:47
 4/7 anonim ***** válasza:

- A suhanj alapítvány is gyűjt a fogyatékkal élőknek.

- Mikulás gyár (ide is vihetsz csomagot)

- Cipős doboz akció

- kereshetsz a környezetedben olyan családot, akiknek nem telik sok mindenre

- megajándékozhatsz egy óvodát vagy egy kórház gyerekeit játékokkal.

Sok sikert!

Jót tenni Jó! :)

2012. dec. 11. 20:22
 5/7 anonim ***** válasza:

Ha én lennék így akkor keresnék a környéken tényleg szegény családokat és vagy egynek odaadnám,vagy 2000 forintonként(tudom,hogy marad ezer tehát valakinek 3000 menne)borítékba raknám és bedobálgatnám nekik a karácsony előtti napokban.

Vagy nem 2000-et hanem amennyit találok azok közt elosztva :)

2012. dec. 12. 21:44
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem mondjuk ennyi nincsen,de én az Országos Mentőszolgálat Alapítványt fogom támogatni,mivel az biztos,hogy jó célra és jó helyre megy:10700608-49891102-51100005 1241,Budapest, Pf.150. Az adóm 1 %-át pedig mindig a Baptistáknak adom,mert mindig minden bajban ők azok,akik legelsőként segítenek.
2012. dec. 14. 20:11
 7/7 anonim válasza:
27000 forint az átlag embernek "nem olyan sok" pénz. ezért én inkább 3-4-5felé szedném, és odaadnám olyan szegény családoknak,akiket ismerek, nekik karácsonykor párszáz forint is sokat segíthet. vagy bevásárolnék belőle ételt, ajándékot a gyerekeknek,és azt ajándékoznám el.
2012. dec. 14. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!