Van 27 000 Ft adományozni való pénzem. Itt a Karácsony. Tudnátok tippeket adni, hogy kinek hogyan miért segítsek vele?
Szia! Én tudok Neked egy tippet. Anyukám egy speciális iskolában dolgozik fogyatékos gyermekekkel. Az intézmény diákotthonként is üzemel, ugyanis nagyon sokan vannak, akik állami gondozásban élnek. Sajnos a legtöbben iszonyatosan rászorultak mindenre. Az iskola, amit tud megvásárol, de ők is pénzügyi gondokkal küzdenek. Ismerősökkel mindig odaadjuk a nálunk feleslegessé vált dolgokat (pl ruhákat, törölközőt...). Ahogy tudunk segítünk nekik programokat is intézni ingyen. Karácsonykor én is nekik gyűjtök egy kis ajándéknak valót; ruhát, játékot, stb.
Az iskolát pénzzel is támogathatod, ha szeretnéd. A legkevesebb segítségnek is nagyon örülnek. Ha érdekel, akkor privátban írok neked elérhetőségeket.
- A suhanj alapítvány is gyűjt a fogyatékkal élőknek.
- Mikulás gyár (ide is vihetsz csomagot)
- Cipős doboz akció
- kereshetsz a környezetedben olyan családot, akiknek nem telik sok mindenre
- megajándékozhatsz egy óvodát vagy egy kórház gyerekeit játékokkal.
Sok sikert!
Jót tenni Jó! :)
Ha én lennék így akkor keresnék a környéken tényleg szegény családokat és vagy egynek odaadnám,vagy 2000 forintonként(tudom,hogy marad ezer tehát valakinek 3000 menne)borítékba raknám és bedobálgatnám nekik a karácsony előtti napokban.
Vagy nem 2000-et hanem amennyit találok azok közt elosztva :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!