Ez jó ajándéknak vagy inkább ne csináljam?
Hallgass anyádra. Ha a nagybátyád nem kér meg rá külön hogy csináld meg, akkor ne nyúlj a gépükhöz.
Én nagyon haragudnék ha a tudtom nélkül valaki az X.box-al ezt művelné. Ez pont az a helyzet amit előre meg kell beszélni.
Ha nincs pénzed akkor elég ha veszel 1 üveg pezsgőt.
igen, ezzel csak az a baj, h ha kiütteted, és nem örülnek neki, akkor nemtudod visszacsinálni, viszont ha jól sül el a dolog, akkor tök összehozza a bagázst, és kockulhattok karácsonykor a gép előtt.. mitnektek karácsonyi dalok meg zabálás két pofára, ha van xbox kiütettve..
komolyra forditva szerintem nem a legjobb ajándék egy már meglévő dolgot átvariálni és azt adni nekik.. elvégre megvenni nekik kellett az xbox-ot :D meg ezek olyan dolgok amik ha zavarjak, megcsinaljak maguknak.
Kérj engedélyt nagybátyádéktól, h kichippeltetheted-e? Ha megengedi, akkor csináld és mond meg neki, hogy sajnos nem jött össze. Nem ért rá az, aki csinálta volna. :-)
Így melepi lesz, h még is. Plusz a játékok.
Hát ez két esélyes ahogy feljebb is írták,de majd írd le mi lett végül.
Amúgy szerintem(nem értek hozzá)ezzel ugrik a garancia,tehát ha még garanciális akkor ne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!