Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Nemtudok dönteni, mit vegyek...

Nemtudok dönteni, mit vegyek neki?

Figyelt kérdés
A barátomnak szeretnék valamit ami személyes de megfizethető de teljesen kifogytam az ötletekből mindene megvan már és nemtudom mi lenne az ideális ajándék számára! 18 éves edzett és visszahúzódó. Előre is köszi!
2012. dec. 9. 18:19
 1/2 anonim válasza:
Esetleg valamilyen közös program? Színház, mozi?
2012. dec. 9. 18:45
 2/2 anonim ***** válasza:
Az én barátomnak olyat vettem, hogy megnéztem, hogy hogyan él, és mi hiányzik neki. Van egy laptopja, és mindig panaszkodott, hogy szar a laptopon gépelni, meg egerezni, és ezért most kapott egy vezeték nélküli billentyűzetet, egeret, egérpadot és elemeket, hogy azonnal működjön a dolog. Szóval, meglestem, hogy ez kéne, és megvettem. Ez az ajándék attól lett személyes, hogy megfigyeltem az igényeit, és aszerint döntöttem.
2012. dec. 10. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!