Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Ofőmet húztam karácsonyi...

Ofőmet húztam karácsonyi ajándékozásra. -_- mit vegyek neki?

Figyelt kérdés
kb 30 éves, nő, elég unalmas. meg flúgos. beteges környezet védő, imádja a természetet, folyton túrázik, állat meg természet megszállott. van egy rakás állata, mint pl macska, kecske, kutya, papagájok, galambok meg mittudomén. pedig városi. imád suliban papucsban járkálni és angoltanár. nemtudom milyen értékben kell ajándékot venni, ne valami drágát mondjatok. mit vehetnék neki?
2012. dec. 9. 15:12
 1/7 anonim ***** válasza:
mikulásvirág, illatos gyertya, bonbon
2012. dec. 9. 15:16
 2/7 anonim válasza:
100%
Túrabakancs,macskaalom:-D
2012. dec. 9. 15:23
 3/7 anonim válasza:
Vegyél neki vmi kis fát,vagy... a környezetvédelemmel kapcsolatosan vegyél neki valamit(biztos találsz a karácsonyi vásárban valamit)
2012. dec. 9. 15:28
 4/7 anonim válasza:

esetleg egy könyv + komolyabb csoki --->bonbon,táblás csokoládé és ne mikulás formájúakat,ne gumicukrot,meg hasonlókat.

bár a könyvek meg drágák,annyira meg általában nem szeretjük az osztályfőnököket...

2012. dec. 9. 15:56
 5/7 anonim ***** válasza:
Vegyél neki valami macska formájú vicces dolgot. Egyébként meg a te ofőd, te ismered.
2012. dec. 9. 17:33
 6/7 anonim ***** válasza:
vehetnél egy kis bonsai fát, bár nem tudom, mennyibe kerül...
2012. dec. 9. 21:59
 7/7 anonim ***** válasza:

Vegyél neki macskajátékot. Most a budaörsi Fressnapfban egy komplett macskabútor 5000 ft, és van benne 3 kaparófa. De egy macskajáték ennél olcsóbb. (ingyenes Tesco járat megy oda és vissza is) A legjobb minőségű nyúltáp 4000 Ft, vagy vannak cinkéknek golyócskák 600 ft-ért, és madáretetők 1000 Ft-tól. A legjobb minőségű macskatáp a Real Nature, ebből 3 kg 6700 Ft.

Van könyv is, ami nekem is megvan,(ezt is lehet kapni a Fressnapfban) Cesar Milan-tól a hogyan neveld a kutyádat, meg kutya a családban, meg ilyenek. Igazán jó és hasznos olvasmány.

A kutyának lehet venni pl. hátizsákot, hogy ne az embernek kelljen vinni a kutya cuccait (vizes tál, meg víz, jutalomfalat, póráz, )kb 3000-5000 Ft.

Ha tényleg olyan önzetlen, akkor a noé állatotthon - t is támogathatod. A legalacsonyabb összeg talán 500 ft.

2012. dec. 10. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!