Hogyan szoktátok dekorálni a lakást karácsony elött?
Mi a belső bejárati ajtóra(kertes ház) szoktunk tenni kopogtatót,a terasz oszlopait körbetekerjük kültéri égővel.Minden szoba ablakot kidíszítünk,ahogy írtad csillaggal,hópelyhekkel,meg égősorral.Csinálunk adventi koszorút.Az előtér,nappai és konyha/étkező boltívekhez szoktunk műfenyő ágat(girland azt hiszem) tenni felülre.Feldíszítjük gömbökkel,meg mindennel(úgy,és olyan színűre,mint a fát).Nálunk minden évben más színű a fa is,meg a dekoráció is!!
Remélem,tudtam segíteni!;)
Boldog Ünnepeket! =)
A kevesebb néha több. Szerintem pont elég ennyi dísz. Egyik-másik ember nagyon túlzásba tud esni,ha díszítésről van szó. Szerintem karácsonykor szerényebben,meghittebben kellene viselkednünk,dekorálnunk a házunkat,nem úgy,mint valami bazárt.
Én ilyenkor karácsonyi illatú párologtató olajokat szoktam használni,szerintem az is egyfajta "dekorálás". Ha nem olyan hosszú a függönyötök,akkor az ablakba is tehetsz gyertyát,amit esténként meggyújthatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!