Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Hogyan szoktátok dekorálni a...

Hogyan szoktátok dekorálni a lakást karácsony elött?

Figyelt kérdés
Szeretném minél hangulatosabbá varázsolni a lakast.Csillagokkal diszitettem az ablakokat.Keszitettem adventi koszorut es ajtodiszt,karacsonyi gyertyatartokat helyeztem el a lakasban,de ezeket még kevésnek érzem. Mivel lehetne még disziteni?
2012. dec. 9. 14:23
 1/5 anonim válasza:

Mi a belső bejárati ajtóra(kertes ház) szoktunk tenni kopogtatót,a terasz oszlopait körbetekerjük kültéri égővel.Minden szoba ablakot kidíszítünk,ahogy írtad csillaggal,hópelyhekkel,meg égősorral.Csinálunk adventi koszorút.Az előtér,nappai és konyha/étkező boltívekhez szoktunk műfenyő ágat(girland azt hiszem) tenni felülre.Feldíszítjük gömbökkel,meg mindennel(úgy,és olyan színűre,mint a fát).Nálunk minden évben más színű a fa is,meg a dekoráció is!!

Remélem,tudtam segíteni!;)

Boldog Ünnepeket! =)

2012. dec. 9. 15:56
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
Mécsestartókat és örökzöld ágakat helyezek el mindenhol. Ha eszembe jut, akkor veszek elő csengettyűket és az ünnephez illő kerámiaállatkákat. Régebben az ablakot is festettem, de most inkább maradok a természetes anyagoknál. A gyümölcsös tálba szegfűszeges narancsot teszek meg diót.
2012. dec. 9. 16:40
 3/5 anonim ***** válasza:
37%

A kevesebb néha több. Szerintem pont elég ennyi dísz. Egyik-másik ember nagyon túlzásba tud esni,ha díszítésről van szó. Szerintem karácsonykor szerényebben,meghittebben kellene viselkednünk,dekorálnunk a házunkat,nem úgy,mint valami bazárt.

Én ilyenkor karácsonyi illatú párologtató olajokat szoktam használni,szerintem az is egyfajta "dekorálás". Ha nem olyan hosszú a függönyötök,akkor az ablakba is tehetsz gyertyát,amit esténként meggyújthatsz.

2012. dec. 9. 17:02
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, Kellemes Unnepeket mindenkinek!
2012. dec. 10. 08:14
 5/5 anonim ***** válasza:
Én is mindig kevésnek érzem a díszítést. Aztán rájöttem mi hiányzik: a fények. Próbálj meg olyan dolgokat felrakni, amiken van égősor, meg gyertyákat mindenhova. Persze ezeket húzd ki/fújd el, ha nem vagytok otthon. Számomra ez hozza meg az igazi hangulatot.
2012. dec. 11. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!