Ajándék választás barátnőnek?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Kezdeném azzal, hogy tökre nincs ötletem milyen ajándékot kellene venni a barátnőmnek. Mindjárt három hónapja vagyunk együtt, de nem nagyon mondja hogy mi kell neki. Úgy szeretném hogy full meglepetés legyen, szóval nem kérdezgetem tőle hogy mi kellene meg ilyenek. Az ékszereket nem igazán szereti. Szülinapjára parfümöt kapott. 0-tól 15.000ig tudnék rá költeni :)) Kérhetnék tőletek tanácsokat?2012. dec. 8. 21:32
1/1 anonim válasza:
Egy óra, egy közös kép képkeretben, egy póló, egy aranyos maci, egy medál(értem, hogy nincs oda az ékszerekért, de egy szolidabb, valamit jelképező medál hozzá illő lánccal csak szóba jöhet). Nem Magyarországon élek, úgyhogy nem igazán tudom, hogy mi mennyibe kerül, de biztosan találsz egy tökéletes ajándékot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!