Más családoknál is van fóbia a műanyag karácsonyfadíszektől?
Mi is üvegdísz pártiak vagyunk.
De nem értem, hogy miért nehéz új díszeket beszerezni? A hipermarketek és a barkácsáruházak tele vannak üvegdísz készletekkel. Igaz, hogy kicsit drágábbak, mint a műanyag díszek, de jobban is mutatnak. Mondjuk mi nem veszünk minden évben új díszeket, mert mi nem követjük a divatot és nincs minden évben más színű fánk. Nálunk még mindig sok színben pompázik a karácsonyfa.
Nekünk alig van üveg disz,költözésnél rengeteg eltört.
És nem is veszek már,gondolni kell arra hogy ha pár év múlva kisbabánk lesz,akkor őt se vágja majd meg.(mindeféle szinű diszünk van,évente veszek 3-4 darabot újat csak)
Én pont most kezdtem vásárolni néhány műanyag díszt, mert az ovis gyerekeinkkel együtt díszítünk, és tavaly 3 szépséges üveggömbünk is ennek áldozata lett :-))
Egyébként tényleg szebb az üveg.
Az egyik barátoméknál régóta az a szokás, hogy mindenki papírból alkot díszt. Legyen az origami, összeragasztott kép, stb. De filcből is készítenek díszt. És ők szeretik megmutatni egymásnak és a vendégeknek a kreativitásukat :D
Nekünk sajnos műanyag IKEÁS díszeink vannak, mert a régi retrós díszeink eltörtek, pedig úgy vigyáztunk rájuk. Legjobban a házikó formájút szerettünk.
Ezeket a képeket nem én készítettem, de ilyen díszeket lehetett a rendszerváltás idején kapni:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!