Mennyiből hozod ki idén a karácsonyt? Ajándékkal mindennel együtt?
kb 20 ezer ft. Ebben benne van 6 ember ajándéka. NEm tudom, nálunk soha nem volt divat karácsonykor sem a rongyrázás...nem az a fontos, hogy mit és mennyiért kapunk/adunk hanem maga a szándék...az, hogy gondolt ránk valaki, hogy szeret...
Évek óta műfenyőnk van és ugyanazok a díszek, tehát erre sem költünk. 28/nő
hát nekem ez most elég költekezős karácsony lesz. még tanulok, de nemrég kezdtem diákmunkát mellette, plusz elég jól spórolgattam a novemberi zsebpénzemmel is, és így megengedhetem hogy más nagyságrendben vásároljak mint eddig. a szüleimnek kiállításra veszek jegyet, az összesen 7000Ft lesz körülbelül, bár ha tesómmal közösen adjuk, akkor ugye csak a fele, ezt majd még megbeszéljük:) A barátomnak koncertjegyet veszek egy márciusi koncertre, az nagyon drága lesz, 10000Ft egy jegy és ugye egyedül nem küldhetem el, tehát magamnak is kell vennem. plusz még kap egy 3000Ft-os lámpát amit tudom h rég szeretne. tesómnak 6000Ft értékben vásároltam ilyen téli sportjátékot, nem tudom a nevét, de aranyos cucc, tuti fog neki örülni. barátom szüleinek szerintem majd sütünk valamit, barátnőimmel meg tartunk egy borozós estét.
kicsit talán soknak tűnik anyagi szempontból, de annyira szerettem volna már egy olyan karácsonyt, ami régen volt, hogy nem azt ajándékozzuk egymásnak, amire szükség van (elfogyott parfüm, télikabát, sulis könyv, új töltő a laptophoz, stb), hanem olyan élvezeti dolgok, amikre nem számítanak, ami meglepetés, és tuti hogy boldoggá teszi azt, aki kapja. ez az első ilyen karácsony, hogy ezt megengedhetem magamnak, és örömmel megengedem magamnak:)
20L
mivel a szűk családban nincs kisgyerek, így mindenki jelképes ajándékot kap. egy apróság, aminek tényleg örül, nem az a lényeg, h minél több pénzt elköltsünk.
a legfontosabb, hogy együtt lehetünk, pihenünk, lesznek fincsi kaják, nagy dumálások, lazulás.
az izzósor már régóta megvan, egy kis műfenyő, és sok mécses, gyertya. emlékezünk az elhunyt nagyszülőkre, hogy lélekben egy kicsit ők is velünk lehessenek.
összesen max 15e ft-ot szeretnék erre költeni, ebben benne van anyum, párom, fogadott öcsém, öcsém anyukája, 2 legjobb barátnőm. mindenkivel ünnepelünk egy kicsit, sztem jó lesz :D
Tudom hogy le leszek pontozva.
De mi 260.000 forintból hozzuk ki.
3 gyerekünk van.
42/nő
Én felpontoztalak :) Én is költenék ennyit de nem tudok, de ettől még nem ér kevesebbet a válaszod!
Én voltam az első, úgy látom én költöm a legkevesebbet :) Na majd pár év múlva!
Ezért nem pontoztalak le :) Dobtam rád a zöld kezet :)
Te megteheted és ennyi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!