Házi készítésű ajándék ötletek? (lent)
Figyelt kérdés
13 leszek most decemberben és szeretnék valami házi készítésű ajándékot adni anyának apának és a testvéremnek. Mit tudnátok ajánlani?? Bármi ami az eszetekbe jut nyugodtan írjátok még ha nehéz is!! KÖSZÖNÖM!!!! :)2012. dec. 3. 20:24
1/6 Petra0011 válasza:
én szappant olvasztok és formába öntöm:) hogy tetsziik?:P
2/6 A kérdező kommentje:
Nem rossz ötlet köszi :D
2012. dec. 3. 20:41
3/6 anonim válasza:
Én is 13 vagyok (l) =) Én anyumnak egy filmet töltök le + cd borítót rajzolok neki, meg egy pomponos könyvjelzőt, mert sokat olvas. Apumnak csinálok egy zenés válogatás CD-t, meg még valamit, amit még nem tudok. Bátyámmal teljesen gondban vagyok. Tippem sincs.
4/6 A kérdező kommentje:
Ezek nagyon jók. :) Köszi. Én is gondoltam hogy anyunak könyvjelzőt csinálok mert ő is sokat olvas. :)
2012. dec. 6. 21:54
5/6 anonim válasza:
Ha gondolod, priviben elküldöm neked azt a videót ami alapján csináltam a pomponos könyvjelzőt =) Szerintem nagyon cuki és egyszerű is =D
6/6 A kérdező kommentje:
Okés elküldheted :)
2012. dec. 12. 17:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!