Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Mit vihetnék "anyóséknak"...

Mit vihetnék "anyóséknak" karácsonyra?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

2 éve vagyunk együtt a párommal, együtt élünk, eléggé komoly a kapcsolat. Most először fogok náluk karácsonyozni. Egy napra megyek csak, 25.én. Családi ebéd vacsi, szülőkkel, nagyszülőkkel, testvérekkel, meg az unokatestvérekkel. Elég sokan vannak, nekem meg kellemetlen lenne, ha mondjuk viszek bármit szülőknek, nagyszülőknek és a többi rokonságnak meg nem, ezért úgy gondoltam, hogy esetleg sütök sütit, meg viszek egy üveg bort.

De tényleg jó ez? Ebben sose voltam jó, nem tudom mit kéne vinnem igazából. Tudnátok tanácsolni valamit?

Egyébként jó a kapcsolatom velük, szóval ezzel nincsen gond.

Köszi. :)

2012. dec. 3. 16:10
 1/6 anonim ***** válasza:
77%
Esetleg lehetne "családonként" (a nagyszülőknek, a szülőknek, a nagynéninek és férjének stb...)egy karácsonyi díszdobozban sütit, plusz én a 18 év alatti gyerekeknek legalább egy tábla csokit vinnék külön. Ezenkivül az üveg bor is jó ötlet, én vinnék még mellé vmi finom likört és akkor a nőknek meg férfiaknak is kedvezel.
2012. dec. 3. 16:14
 2/6 anonim ***** válasza:
53%

Hát én vinnék a házigazdáknak sütit meg bort, ahogy írtad.

Szerintem ott nem fog az egész rokonság sem a Bercike csajának ajándékozgatni, meg amúgy is csak simán összejönnek ebédelni egyet, nálunk is így szokás, nem hiszem, hogy neked akkora költségekbe kellene verni magad, hogy az összes kölyöknek meg mindenkinek vásárolgassál.

2012. dec. 3. 16:16
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Egy üveg bor és valami desszert tökéletes szerintem.

Esetleg ha mégis akarsz valami ajándékot vinni, akkor azoknak illik, akiket ismersz: szülők, esetleg nagyszülők. Valami apróságot.

Szerintem nagyon jó karácsonyi édesség-meglepetések, ha szeretsz szöszölni:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Ha szeretsz kreatívkodni is, akkor vehetsz hozzá egy sima fadobozkát, és szépen kidíszítheted, és természetesen odaadhatod ajándékba :)

2012. dec. 3. 16:27
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat, ötleteket, illetve a megerősítést! Már csak egy szupi receptet kell majd találnom, de addig még úgyis rengeteg időm van. :)
2012. dec. 3. 16:47
 5/6 anonim válasza:

Szia!

én ugyanebben a cipőben voltam tavaly....végül arra a következtetésre jutottam, hogy mindenkinek viszek valamit, de csak apróságot. sütöttem mézeskalácsot és csináltam belőle fenyőfát. ebből kapott mindenki, a párom szüleinek pedig mézeskalács házat csináltam. (majd kiugrott mindenki a bőréből miatta. meg is lepődtem rendesen)

ezenkívül vittem egy tálca sütit és mivel inkább pezsgőt isznak, így azt

remélem tudtam picit segíteni!

2012. dec. 3. 17:01
 6/6 anonim ***** válasza:
Az 5-ös mézeskalács ötlete szuper! Abból tényleg lehet személyreszólót is, pl ha tudod hogy valakinek mi a kedvenc állata, akkor olyan alakút. Vagy hagysz benne lyukat madzagnak, és akkor lehet karácsonyfadísz, vagy olyat, hogy mindenkinek egyet amire rá van írva a neve.
2012. dec. 4. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!