Mit vihetnék "anyóséknak" karácsonyra?
Sziasztok!
2 éve vagyunk együtt a párommal, együtt élünk, eléggé komoly a kapcsolat. Most először fogok náluk karácsonyozni. Egy napra megyek csak, 25.én. Családi ebéd vacsi, szülőkkel, nagyszülőkkel, testvérekkel, meg az unokatestvérekkel. Elég sokan vannak, nekem meg kellemetlen lenne, ha mondjuk viszek bármit szülőknek, nagyszülőknek és a többi rokonságnak meg nem, ezért úgy gondoltam, hogy esetleg sütök sütit, meg viszek egy üveg bort.
De tényleg jó ez? Ebben sose voltam jó, nem tudom mit kéne vinnem igazából. Tudnátok tanácsolni valamit?
Egyébként jó a kapcsolatom velük, szóval ezzel nincsen gond.
Köszi. :)
Hát én vinnék a házigazdáknak sütit meg bort, ahogy írtad.
Szerintem ott nem fog az egész rokonság sem a Bercike csajának ajándékozgatni, meg amúgy is csak simán összejönnek ebédelni egyet, nálunk is így szokás, nem hiszem, hogy neked akkora költségekbe kellene verni magad, hogy az összes kölyöknek meg mindenkinek vásárolgassál.
Egy üveg bor és valami desszert tökéletes szerintem.
Esetleg ha mégis akarsz valami ajándékot vinni, akkor azoknak illik, akiket ismersz: szülők, esetleg nagyszülők. Valami apróságot.
Szerintem nagyon jó karácsonyi édesség-meglepetések, ha szeretsz szöszölni:
Ha szeretsz kreatívkodni is, akkor vehetsz hozzá egy sima fadobozkát, és szépen kidíszítheted, és természetesen odaadhatod ajándékba :)
Szia!
én ugyanebben a cipőben voltam tavaly....végül arra a következtetésre jutottam, hogy mindenkinek viszek valamit, de csak apróságot. sütöttem mézeskalácsot és csináltam belőle fenyőfát. ebből kapott mindenki, a párom szüleinek pedig mézeskalács házat csináltam. (majd kiugrott mindenki a bőréből miatta. meg is lepődtem rendesen)
ezenkívül vittem egy tálca sütit és mivel inkább pezsgőt isznak, így azt
remélem tudtam picit segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!