Szerintetek melyik ötlet lenne a legjobb?
Figyelt kérdés
Esti OKJ női szabó képzésre járok. Most fogunk csinálni kötényt, és egy párnahuzatot. Van egy remek hímző gép az iskolának. Azt gondoltam, hogy anyumnak karácsonyra egy szép párnát adok, amire lehet képet rakni, de inkább a saját készítésű kötényt és párnahuzatot fogom neki adni. 4 éve élek együtt a párommal, és van egy 11 hónapos fiunk :) Gondoltam hímzek a párnára valamit de nem tudok dönteni. Ezek az ötletek, jutottak az eszembe: Szeretettel Viktóriától és Gábortól. De a párom is Gábor ezért inkább a második nevét hímezném rá. Szeretettel Viktóriától és Szíriusztól. Utána eszembe jutott, hogy azt is ráírhatnám hogy XY családtól, de valami olyasmit szeretnék (Nem irigységből meg nem is utálom a párom) ami inkább rólam és a fiamról szól. És végén arra jutottam, hogy csinálunk egy fényképet amin hárman vagyunk és valahova elviszem, ahol megcsinálják, hogy rá lehessen vasalni az anyagra és akkor csak annyit hímeznék bele, hogy szeretettel. a négy ötlet közül melyiket választanátok? A kötényre is szeretnék valamit hímezni, de nem tudom mit. Gondoltam hogy a legjobb szakács (Lehet hogy hülyén hangzik) de a szakács csak főtt ételt csinál és anyum sütni is szeret.2012. nov. 30. 13:33
1/3 anonim válasza:
Szerintem a fényképes a legjobb.
Vagy írhatod, hogy Viktóriától és a kis Gábortól.
2/3 anonim válasza:
Hímezd rá: "A legjobb Nagymamának"
3/3 anonim válasza:
Szerintem szitanyomással mehet rá a kép, és utólag tudsz a kép alá hímezni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!