Passz.
Szerintem egy Forma-1-es naptárat...
Nekem meglepi lesz, de sokat tudok. :)
-Egy manga, ami nemrég jelent meg angolul ♡
-Ilyen kis japán stílusú, süti alakú, nyomogatható díszek (squishy) Egy fánk és egy tábla csoki, ami kattog is.
-Pénz (Igen, én nagyrészt pénzt fogok kapni a szüleimtől és a nagyszüleimtől is. Abból veszek pár mangát, de inkább ruhákra és kiegészítőre fogom költeni, mert megyek gimibe, és csinos akarok lenni. :) Illetve anyummal akarok elmenni vásárolni, és neki is akarok venni ruhákat, és hasonlókat)
-Szépségápolási dolgok. (Anyum véletlenül kinyögte, hogy vett egy csomót. :D Szerintem körömlakkok, krémek, és hasonlók lesznek.)
És ennyit tudok, de kicsit "bűntudatom" van, mert szerintem elég sok, főleg, hogy a szüleim vagy 50e-t adnak, a nagyszüleim vagy 10-et... Szerintem ez sok.
De akkor már leírom, hogy én kinek mit vettem. :))
A 38 éves anyumnak:
-Vászonkabát
-Táska
-Vastag harisnya
-Francia manikűr-készlet
-Ékszercsomag
A 42 éves apumnak:
-Könyv a hajókról
-Egy csomó Bud Spencer-Terence Hill film (pontosan 8db)
A 17 éves bátyámnak:
-Metallica album (Death Magnetic)
-PC játék (Bioshock 2)
-Egy Dart Vader-es nagyon állat pólót
De őszintén szólva ezek én is kölcsön fogom venni... :D
A 14 éves legjobb barátnőmnek:
-Hosszú, medálos nyaklánc
-Fülgyűrű (=hamis fülpiercing. Olyan, mint fönt lenne fülbevaló, de nem igazi. Egy hármasat rendeltem, ezüst színben)
-Egér alakú, szilikonos tepsi-megfogó (imád sütni, ráadásul szereti az aranyos egereket)
-Képes receptkönyvet
-És egy squishy-t neki is (fánk alakút) :)
Szóval ennyi lenne, elment egy kis pénzem, de elégedett vagyok. :D És örülök, hogy már most letudtam mindent. :)
14/l
Hat nem tudom iden mit kapok.. deh,hogy mit adok mar tudom.
Anyunak:
-sampon,dezodor,kreszkrem... egy doboz csoki
Apu:
-dezodor,es egy sampon(mikulasra mar kapot egy kesz szetet, amiben sampon,dezodor,szapan,habb volt)
Teso:
1 csomag petarda( nem a legjobb ajandek de o eszt kerte )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!