Milyen ajándékot vesztek, ha tudják a másik féltől nem fogtok semmit kapni vagy csak nagyon kis értékű dolgot?
Figyelt kérdés
Szüleim és a tesómról van szó, nekem sok pénzem van nekik nagyon kevés.2012. nov. 28. 12:31
11/12 anonim válasza:
Istenem..... Sok okos komment :P nem értitek,hogy az a baja, hogy nem tudja, hogy milyen apróságot adjon, mert nem akarja, hogy a szülei kellemetlenül érezzék magukat! Sztem lehet olcsón is jelképes ajándékokat venni törölköző, tusfürdő vagy valami amit szeretnek. (pl ha valaki apja cigizik egy szép hamu tál vagy cigi tartó , esteleg ha vezetni szeret kulcstartó, vagy egy üveg márkásabb likör) és ez mind kb 2000Ft max. nőnek pedig valamilyen tál, vagy pohárkészlet bár az drágább, de ha együtt adod anyudanak meg apudnak. tesód meg nem tudom milyen nemű és mennyi idős. De ha kisebb bármilyen apró játéknak örül, ha nagyobb akkor meg aminek te örültél volna annyi idősen.
12/12 A kérdező kommentje:
Körülbelül 70 ezer forint értékben veszek ajándékot. Vagy egy új tűzhelyet vagy egy új mosógépet. Köszönöm a normális válaszokat.
2012. dec. 18. 09:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!