Műfenyőtök lesz, vagy valódi?
Figyelt kérdés
Úgy ránktört a jólét, hogy lassan egyikre sem lesz pénzünk. Az érdekelne, hogy melyik olcsóbb, gazdaságosabb.2012. nov. 22. 14:00
11/17 anonim válasza:
Műfenyőnk lesz.
Pár éve meg van,nagyon profi,tényleg csak közelről lehet megmondani,hogy mű.
Még a Tescoban vettük 24-én délután ezért nem 10-en ezer volt hanem levitték ezer valahányszáz forintra :)
Egyesével kell az ágakat kihajtogatni,majd azon meg a kis ágakat,de tavaly már 2 óra alatt megvolt,régen ez kb.10 órát tartott,de azóta már gyakorlott lettem :)
De az élőt sem ellenzem.
12/17 anonim válasza:
mi a jó ötlet 10edik válaszol?
13/17 anonim válasza:
Szia! Természetesen valódi fenyő! Attól szebb nincsen!
14/17 anonim válasza:
Nekünk valódi lesz mint mindig. De a ti esetetekben a műfenyő a megfelelő választás
15/17 anonim válasza:
Szerintem valodi fenyot ugy erdemes venni ha azt majd kiulteted a kertbe. En nem latom ertelmet elo, vagyis mar halott, kivagott fara kiadni a penzt, ami 2-3het utan ugyis a szemetbe, vagy tuzre kerul:( ha azt akarod hogy legyen fenyofa illat a hazba akkor vagj le fenyofa agakat, igy legalabb tovabb tud elni a fa, nem irtod az erdot..stb..
16/17 anonim válasza:
Ha nem töves fenyőt veszel sem irtod az erdőt, ezeket a fákat pont erre a célra ültetik, ha senki nem venné őket, el sem ültetnék őket. De én is a töves fenyőre, vagy a fenyőágakra szavazok.
17/17 anonim válasza:
Műfenyő. Már vagy 5 éve az van és még az lesz jó darabig :D
Az igazi fenyőkkel az a baj, hogy drága és én sajnálom is kivágatni :D Műfenyőt kapsz annyiért, de egyet sok évig tudsz használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!