Mit vegyek osztálytársnak karácsonyra?
Esetleg valami rögbi labdás kulcstartó? Ha tényleg szereti, tuti örülni fog neki, csak nem tudom, hol lehet ilyet kapni. Esetleg nézz szét a neten. :) Biztos értékelné.
Egyébként csokit, csokit, csokit. Az mindig jó. Amúgy mennyi idős? Úgy értem, ha gimnazista, már komolyabb dologgal is meg lehet lepni, de ha még általános iskolába jártok (mint én), akkor gondolom nektek is csak apróságokat lehet venni.
A fiúk is tudnak örülni ám a plüssöknek! :D Vagy bögre, toll, stb, amik kapcsolódnak a rögbihez.
Remélem, segítségedre voltam valamennyire. :)
Az elsőnek igaza van. Főleg a csoki csoki és csoki részben.
Nézz szét kisseb ajándék boltoknan. Esetleg valami jó illatú férfi spay? Vagy Narutos képregény, ha szereti. Beazélgess a haverjaival kicsit. Meg is kérdezheted őket.
Az amerikai foci meg a rögbi nem ugyanaz,de ez most mindegy :)
Milyen értékben?
Mert kétezer valahányszáz ft-ért az intersportban szokott lenni mini amerikai foci labda,ami kézben könnyen elfér.
Én is szeretem az amerikai focit és szerintem imádná :)
Szívesen:)
Egyébként tényleg nem kötekedésből írtam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!