9 éves lánynak valami szép, komolyabb nyaklánc ajándékba?
Figyelt kérdés
Úgy látom nekik már az kell, amivel az iskolában is tudnak mutatni valamit. Persze vennék hozzá mást is, csak erre gondoltam, hogy legyen valami komolyabb is. Ez már nem korai, nem? Órára gondoltam először, de nem vagyok benne biztos, hogy azt hordhatná suliba is.2012. nov. 16. 07:04
1/6 anonim válasza:
Nyaklanc, gyűrű elméletileg tilos a suliban, pláne ebben a korban. Balesetveszélyes. Órát lehet, de ne dragat, ellophatjak.
2/6 anonim válasza:
Elméletileg tilos,gyakorltilag nem,ahogy a festett köröm sem.
Az régen volt.
Egy ezüst láncnál komolyabbat ne vegyél,mert ellophatják,kár lenn aranyért.
Vagy avonban láttam,párom 10 éves keresztlányának néztem ki:
102.oldalon,tartóval,szép,lányos
3/6 anonim válasza:
Nálunk benne volt a házi rendben, hogy alsó tagozatán minden nemű ékszer tilos.
4/6 anonim válasza:
Nálunk egyik osztálytársam (gazadagabb) csinálta meg úgy 6.osztály környékén, hogy egy igen szép ezüt medált ajándékozott annak a csajnak akibe bele volt zúgva... Hát nem tudom mi lett a vége - erre nem emlékszem, de asszem semmi.
9 évesen? Bizsu is jó lesz. Egyrézt ha elbarmolja akkor nincs nagy gond, másrészt ha olyan környéken laksz "rézkanalaslakatos" veszély.
Amúgy 9 évesnek inkább ajándékozz valami olcsóbb, de praktikusabb dolgot.
5/6 anonim válasza:
Szerintem korai. Vagy inkább tényleg csak bizsut vegyél. Nem tudna annyira még vigyázni rá. Az óra szerintem sokkal jobb ötlet.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Az avonosat én is néztem.
2012. nov. 16. 17:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!