Nektek mennyit érne egy ilyen kézzel készített dísz?
Figyelt kérdés
Gondoltam csinálok ilyeneket aztán eladom.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=UsU..
400/500ft / darabra gondoltam. sok kevés? válaszoljatok légyszives
köszönöm
2012. nov. 11. 20:56
1/7 anonim válasza:
Nem sok, de ennek az előállítása szerintem sokkal többe kerül. Csinálj egyet és meglátod. szerintem ezeket a kézzel készült dolgokat nem lehet értékének megfelelően eladni. A gyöngy sem olcsó és elég pepecs munka.
Amúgy nekem tetszenek és 500-at megér.
2/7 A kérdező kommentje:
úgy 200 ft-ból kijönnék körülbelül /gömb
persze lehet ezeknél sokkal szebbeket is, arany vagy piros csillogós színnel meg egy kevés gyönggyel stb...
türelmem az meg van :D
2012. nov. 11. 22:23
3/7 anonim válasza:
Szerintem korrekt ár 400 ft, vagy szett megoldásban, mondjuk vörös, arany,ezüst szín egy szett egy ezresért.
4/7 A kérdező kommentje:
és egy szettbe mennyit rakjak?
2012. nov. 12. 00:30
6/7 anonim válasza:
nekem kb 200ft-ot, de inkább én is megcsinálnaá magamnak. De ze a szettes megoldás tök jó. Vagy darabját is el tudod adni sztem 500ft-ért. Egyébként szépek!:)
7/7 vikmat válasza:
"SZERINTEM" 150-200ft db. Tudom,hogy kevés. de 500-600ft-ból egész egy szettet tudsz venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!