Kinek mit vesztek karácsonyra? Kort is nemet is írjatok!
Nálunk "csak" közös karácsonyfa díszítés, sütés-főzés és ünnepi vacsora/iszogatás/beszélgetés lesz. Nem nagyon ajándékozunk ilyenkor semmit, mert egyikünknek sincs rá igénye (ami kell, azt úgyis megvesszük sima hétköznapokon).
Barátokkal ugyanez a helyzet, semmi ajándékozgatás, helyette meghitt este, és valami közös program.
24/N
Hát... Mi is inkább összeülünk, egy szerény kis vacsorára...
Nem állunk ugy anyagilag, hogy megengedhessük magunknak... Nekem most szombaton volt a születésnapom, arra sem kaptam semmit, de megértem, és nem is váron el.
15f
Anyukámnak egy társasjátékot, amit régóta kinézett magának, és sehol sem lehetett most már kapni... de én neten rátaláltam :D
Apukámnak három francia nyelvű regényt (tud franciául, de úgy érzi, formában kell magát tartania, ezért olvas franciául is)
Öcsémnek egy pulcsit és mini férfiparfümöt.
Legjobb barátnőmnek egy külön neki nyomatott vicces pólót (szeretne már ilyen nagyon régóta)
(előbbieket már megvettem)
Barátomnak színházjegyet és még vmit, valószínűleg egy szebb színházi ing lesz belőle, de nem meglepetéspárti, úgyhogy ez még a megbeszélés tárgyát képezi.
Barátom anyukájának valami szép bonbont.
(lehet, hogy még veszek szüleimnek színzájegyet, és bedobok vmi apróságot barátnőm csomagjába, pl. körömlakkot)
23/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!